Experiență de utilizare Oculear

Feedback cu privire la utilizarea picăturilor pentru îmbunătățirea vederii de la Jan din Varșovia

Revizuirea mea despre utilizarea și povestea picăturilor pentru ochi Oculear începe după o deteriorare gravă a calității vederii, roșeață a ochilor care nu a dispărut nici măcar în weekend. Medicul a recomandat acest medicament pentru că este în producție de mulți ani și a avut mare succes în tratamentul bolilor oculare.

Este greu de cumparat?

Medicamentul este vândut pe site-ul oficial al dezvoltatorului de medicamente, mi-am cumpărat două sticle deodată.

Am nevoie de o rețetă pentru a cumpăra picături?

Doctorul mi-a spus inițial că nu este necesară o rețetă pentru Oculear, mi-a spus cum să o folosesc. Am constatat din proprie experiență că acesta este într-adevăr cazul. Se vând fără prescripție medicală, dar este mai bine să consultați un medic în avans și apoi să începeți să utilizați medicamentul.

Preț

Costul medicamentului este acceptabil având în vedere durata medie de viață din Varșovia, medicamentul este cumpărat fără prea multe dificultăți. Puteți lua mai multe sticle în avans, deoarece termenul de valabilitate este destul de lung.

Dozarea și experiența mea

Experiența mea cu Oculear s-a dovedit a fi pozitivă, medicamentul a fost utilizat timp de 50 de zile, de 2 ori pe zi.

înainte și după tratamentul cu picături Oculear

La o săptămână după aplicarea Oculear, se simte relaxarea, durerea și oboseala oculară sunt ameliorate. Lucrez mult la calculator, așa că, conform medicului, oboseala oculară este cea care provoacă înroșirea ochilor și scăderea acuității vizuale.

La început nu au existat schimbări în ceea ce privește îmbunătățirea vederii, doar până la mijlocul celei de-a cincea zile totul s-a schimbat dramatic! Mi-am îndreptat atenția către faptul că fără probleme văd de departe inscripțiile de pe monitor.

Acest lucru m-a interesat, am verificat si mi-am dat seama ca acum pot vedea usor tot ce este scris la o distanta de 2-3 metri de mine. Anterior, nu am văzut mai mult de un metru și jumătate, în ceea ce mă privește, pentru câteva zile de tratament - acesta este un rezultat excelent.

După o lună de utilizare a Oculear, mi-am dat seama că vederea mea anterioară a fost aproape complet restaurată. Desigur, nu a fost la fel de ascuțit ca în trecut, dar tensiunea din zona ochilor a dispărut, puteam să lucrez calm la computer, să mă plimb și să fac treburile casnice, în timp ce vederea nu mă dezamăgea.

I-am spus medicului despre rezultate, m-a lăudat că am respectat toate regulile. Plănuiesc să repar rezultatul în 1-2 luni!

Concluziile mele

Pot recomanda acest medicament. Oculear își justifică pe deplin costul datorită calității și eficacității reale după aplicare. Medicamentul m-a ajutat să scap pe deplin de senzația de arsură și de roșeața ochilor și să îmi îmbunătățesc vederea în 10 zile, fapt pentru care sunt foarte recunoscător! Plănuiesc să repet cursul puțin mai târziu.