Recenzii despre Oculear

 • Ioana
  De multe ori trebuie să iau caietele elevilor mei acasă. Le verific după ce termin treburile casnice. Spre seară, literele se depărtau, iar concentrarea a devenit mai dificilă. Un prieten a sfătuit picăturile oculear, iar de jumătate de an problema a dispărut.
  Oculear
 • Floarea
  Când la vârsta de treizeci de ani am observat că presiunea ochilor mă chinuia când vremea se schimba, m-am îngrijorat! Lucrez la calea ferată, iar o astfel de „defecțiune" poate duce la răspundere penală. Farmacistul mi-a recomandat Oculear, iar acum nu mă tem de schimbarea anotimpurilor.
  Oculear
 • Viorica
  Viața studențească și studiul pe timp de noapte și-au făcut treaba. Până în al patrulea an, oboseala ochilor a crescut atât de mult încât, sub iluminare artificială, au început să se închidă singure. Dar mama a tras un semnal de alarmă și am primit de la ea picături de Oculear. Acum nu pot merge la universitate fără ei!
  Oculear
 • Elena
  Treaba mea este să schimb look-ul și stilul. Machiajul este ceva care este asociat cu activitatea profesională. Rimel, săgeți, umbre - toate acestea au provocat o deteriorare a vederii. Doctorul mi-a prescris picături Oculear, iar acum am revenit în rânduri.
  Oculear
 • Alex
  Cu ochelari am fost chemat de pe banca școlii. Când am devenit top manager, am decis să trec la lentile. Cei care le poartă mă vor înțelege: arsurile și roșeața ochilor au devenit tovarăși constante. Dar soția mea a cumpărat picături Oculear și acum nu arăt ca o persoană cu privare cronică de somn.
  Oculear
Evaluarea utilizatorilor Oculear
4.7
26